AktiviteterLæs mere om vores aktiviteter

Projekt Støt den pårørende

Projekt Støt den pårørende

Støt den pårørende er et gratis tilbud om støtte til dig, der er ægtefælle, kæreste eller voksent barn af et menneske, der har fået:

- en alvorlig og kronisk sygdom så som kræft eller hjertekarsygdomme

eller

- en sygdom, der skaber emotionelle, kognitive eller fysiske forandringer så som sklerose, senhjerneskade, parkinson eller andre livsændrende sygdomme.

Tilbuddet erstatter ikke tilbud fra det offentlige fx hjemmeplejen, men skal ses som et supplement, der varetages af frivillige.

At være pårørende

Det er ikke kun den syges liv, der ændrer sig, når alvorlig sygdom rammer. Som pårørende skal man ofte være støtte for den syge, holde sammen på familien og løse ekstra mange praktiske opgaver.

I projekt Støt den pårørende kan du få hjælp på flere forskellige måder – alt efter, hvad du har brug for.

Vi tilbyder følgende (tryk på linket, hvis du ønsker at læse mere):

Ligeledes afholder vi forskellige arrangementer:

Vores Frivillige

Projektet bæres af frivillighed og medmenneskelighed og er forankret i et tæt samarbejde mellem Selvhjælp Fredericia – Middelfart og Fredericia Kommune. De frivillige i Støt den pårørende er mennesker, der er særligt udvalgt til projektet. De får løbende uddannelse, supervision og vejledning af projektleder, der er ansat specielt til opgaven. Alle vores tilbud er tænkt som hjælp til at give dig som pårørende mere overskud i hverdagen. Alle involverede frivillige og projektledere har tavshedspligt, og vi fører ikke journaler.

Har du lyst til at blive frivillig? Læs mere 

Har du lyst til at vide mere?

Du kan læse mere om projekt Støt den pårørende og de enkelte tilbud her på vores hjemmeside. Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i et eller flere af tilbuddene, eller hvis du har spørgsmål. Få en snak med projektkoordinatoren, så kan vi måske hjælpe dig med lige det, du har brug for.

Kontakt os