AktiviteterLæs mere om vores aktiviteter

Walk & Talk gruppe for pårørende

Det er vigtigt at komme ud for sig selv til trods for at du er pårørende og der er meget brug for din hjælp.

Hvis du ikke prioritere lidt tid for dig selv, mister du dine resurser og energi, og ender med at brænde sammen og mangle energi. Du er også i højrisiko for at udvikle stress, angst eller depression, så det er vigtigt at du husker at passe på dig selv. Naturen er et oplagt sted at mødes med andre: du får gode snakke og oplever naturen og årstiden skiften året rundt. Ligeledes møder du andre mennesker, der ligesom du er pårørende. Det giver mulighed for at tale om det at være pårørende, men det kan også være, at du bare har brug for at tænke på noget andet i dette tidsrum og måske bare gå sammen med andre i stilhed. Der er plads til alle pårørende i Walk & talk gruppen, og vi viser hinanden de hensyn, der er brug for. 

Følgende Walk and talk er planlagt:

Onsdag d. 9.9 kl. 16.00 

Tirsdag d. 13.10 kl. 16.00

Vi mødes foran døren til Fredericia FrivilligCenter på Vendersgade 63, 7000 Fredericia og starter med at gå en rute på 30-45 minutter, som den frivillige har planlagt.

Derefter går vi ind på FrivilligCenteret og afslutter eftermiddagen over en kop kaffer/the og evt. lidt sødt. Kontakt os, hvis du vil med.