Spise-gutter får selvhjælp til både krop og sjæl

Artikel fra Elbobladet d. 29.05.19

Fredericia: At spise sammen gutterne er godt for både maven og mavefornemmelsen.

På Ullerup Bæk skolen afdeling Skjoldborgvej er der gang i gryderne og venskaberne.

Første og tredje tirsdag i måneden gennem året mødes Selvhjælp Fredericia-Middelfarts "Spise med Gutterne"-hold i skolekøkkenet klokken 17:30, hvor de udover at tilberede og spise et godt måltid mad også får talt om livet i almindelighed og særdeleshed.

Tirsdag 21. maj var det en anderledes aften i køkkenet. Holdet afsluttede sæsonen med en trerettes menu: Rejecocktail, frikadeller med kold kartoffelsalat og galopkringle.

Læs mere ...

Qvinder og gutter disker op for hinanden

Artikel fra Melfar Posten d. 8 maj 2019

 

Middelfart: På Østre skole er der gang i gryderne. Hver anden uge mødes Selvhjælp Fredericia-Middelfarts hold "Spise med Gutterne" og "Spise med Qvinderne" i skolekøkkenet kl. 17.30, hvor de ud over at tilberede og spise et godt måltid mad også får en god snak.

Mandag 6. maj var det en anderledes aften i køkkenet. Her havde Qvinderne inviteret Gutterne på tre retter mad.

Herrerne skulle ikke andet end at sætte sit til det veldækkede bord - men damerne kan til gengæld se frem til at blive serviceret på samme ode måde hen mod jul.

Snakken livligt, og helt som formålet er med spiseholdene, blev der talt på kryds og tværs af de to hold, og nye bekendtskaber skabt.

Der er plads til nye deltagere på holdene efter sommerpausen, og interesserede er velkomne til at kontakte Selvhjælp Fredericia-Middelfart på sekretaer@famiselvhjælp.dk

Se artiklen her

Kalvefilet og torsk fik snakken til at gå

Artikel fra Vejle Amts Folkeblad d. 23.04.2019

 Kalvefilet og torsk på grøn bund gjorde lykke ved flot dækkede borde i MesseC tirsdag middag. 20-30 frivillige sørgede for forplejningen, mens MesseC lagde rammerne til årets "Danmark spiser sammen"-arrangement.

 

 

 

 

 

 

 

 Fredericia

Marion og Tove kendte hinanden, før de blev naboer ved det veldækkede bord i MesseC mandag middag. Og ved en nærmere snak viser det sig, at de fleste omkring otte-mandsbordet faktisk kender hinanden mere eller mindre perifert.

- Sådan er det, når man begynder at tale med folk. Så har man nogle berøringsflader, så det viser sig, at man har været sammen tidligere og har fælles bekendte, smiler Tove Rasmussen, som for første gang er taget med til "Danmark spiser sammen"-arrangementet i MesseC.

Læs mere ...