Gretes knus bliver også Kirstens knus

Gretes knus bliver også Kirstens knus

En beretning fra glade og tilfredse deltagere... 

For 73-årige Kirsten Pedersen er det helt naturligt at bruge sit overskud på en god måde. Aktuelt er hun frivillig som ugentlig besøgsven hos Grete Andersen, når dennes mand skal have sin ugentlige friaften, så hverdagen med en dement kone kan komme lidt på afstand.
- For mit eget vedkommende skete der det, at jeg uventet mistede min mand. Så derfor bestemte jeg mig for, at frivilligt arbejde var der, hvor jeg selv kunne få et udbytte, samtidigt med at jeg kunne hjælpe andre, fortæller Kirsten Pedersen.
- Min tilgang til tingene var, at jeg først var en del af De Frivilliges Hjælpecentral. Noget der organiseres her i Krackes Gård. Senere blev jeg en del af husgruppen, hvor ugentlige kontorvagter med telefonpasning nede på kontoret, er indholdet. Og så var det, at jeg blev spurgt om det med at være besøgsven, lyder det fra den frivillige.

Læs mere ...

Stort tak til Spise med Gutterne

I efteråret 2011 havde min kone og jeg besøg af forebyggende medarbejder Rita Mathiesen fra Fredericia kommune. For min kones vedkommende kunne der ikke rigtig tilbydes nogen hjælp, min kone var på daværende tidspunkt meget svag, afgik ved døden midt i april 2012.

I forbindelse med besøget blev jeg forespurgt, om jeg ville være interesseret i at deltage i madklubben ”Spise med Gutterne”. Jeg takkede ja og har deltaget her i Fredericia fra starten af 2012.

Læs mere ...