Samarbejde og samskabelse

Selvhjælp Fredericia-Middelfart kan ikke eksistere uden et godt samarbejde med kommunerne, frivilligcentrene og andre foreninger og organisationer. Vi værdsætter og lægger vægt på åbenhed, gode kontakter og relationer. Det skaber muligheder for spændende samarbejde, og ikke mindst er det vigtigt, at borgere og samarbejdspartnere kender til Selvhjælps tilbud og den frivillige indsats. Sammen kan vi mere – til gavn for borgerne.

PARTNERSKABSAFTALE MED MIDDELFART -OG FREDERICIA KOMMUNE

Vi har en partnerskabsaftale med både Middelfart Kommune og Fredericia Kommune. Med partnerskabsaftalen forpligter vi os til dialog og samarbejde om særlige opgaver og tiltag. Der afholdes et årligt dialogmøde i hhv. Middelfart Kommune og Fredericia Kommune, hvor der gives en status for indsatsen det forgange år og aftales prioriteringer for det kommende år.

FRISE (FRIVILLIGCENTRE OG SELVHJÆLP DANMARK)

Selvhjælp er medlem af FriSe, som er en paraplyorganisation og repræsentant for Frivilligcentre og Selvhjælpsorganisationer. De kender frivilligheden og arbejder dagligt for at skabe de bedste betingelser og største udfoldelsesmuligheder for frivillige og foreninger i Danmark. De tilbyder bl.a. konsulentbistand og uddannelsesmuligheder.

Du kan finde en oversigt over vores søstre-selvhjælpsorganisationer ved at klikke her. Vi har bl.a. kolleger i Kolding, Skanderborg og Silkeborg m.m.

Hold dig opdateret med vores nyhedsmail

Selvhjælp Fredericia-Middelfart

Sundhedshuset, Dronningensgade 97, bygning B 7000 Fredericia
Teglgårdsparken 17 - 5500 Middelfart
Tlf.: 72 10 67 73
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Man–tors kl. 9.00-13.00