UngeSammen

"Jeg er færdig med IKKE, at fortælle om hvordan jeg har det"

Ovenstående citat kom fra Eric inden han startede op den netop afsluttede gruppe i januar 2024. Med denne sidste gruppe afsluttede vi projekt UngeSammen, som var støttet af TrygFonden. Formålet med UngeSammen var at afhjælpe ensomhed og mistrivsel blandt unge i Fredericia og Middelfart Kommune.

De unge - Eric, Jeppe, Faith, Lasse og Sally deltog i det sidste gruppeforløb.
Læs artiklen fra Fredericia Dagblad hvor gruppen fortæller om hvad det har givet dem at deltage og hvordan de gennem forløbet har fundet hinanden. Du kan også se en video med Sally og Eric, som fortæller om hvad de har fået ud af at deltage i gruppen.

Hvordan foregik gruppeforløbet?

Gruppen mødtes i alt 8 gange og blev faciliteret af to frivillige fra Selvhjælp, Tina og Tina Maria, som hjalp den gode samtale blandt de unge i gang. I forløbet var der plads til at tale om ensomhed, svære følelser og erfaringer. Men der var også fokus på de unges resurser og styrker, som de hver især skulle hjælpe hinanden med at få belyst og italesat.
De unge har efter afslutningen valgt at mødes privat.
Selvom UngeSammen-projektet er afsluttet, ønsker vi stadig at kunne give unge (18+) i Fredericia og Middelfart et tilbud om et selvhjælpsgruppeforløb. Det gør vi under vores tilbud selvhjælpsgrupper mod ensomhed, som er støttet af A.P. Møller Fonden. Læs mere herom på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.
Evalueringsrapporten og artiklen i billedeformat findes her på siden ellers findes artiklen på vores hjemmeside her:
Vi takker TrygFonden for støtten til UngeSammen 🥰🙏
 

Vær med når vi starter en ny  ungegruppe op i september 2024

Gruppen er for dig der er i aldersgruppen 19-30 år og gruppen mødes en gang om ugen i 8 uger.  Man vil som deltager i høj grad få indflydelse på, hvad der kan tales om i gruppen.

Læs mere om tilbuddet her:

Selvhjælpsgrupper - Selvhjælp Fredericia-Middelfart (fredericia-selvhjaelp.dk)

Vi glæder os til at snakke med dig og høre hvad du har brug for😊

Kontakt Luise på tlf 24 20 40 55 eller send en sms og bliv hurtigt kontaktet🤳
På billedet øverst ses Tina Maria der er frivillig gruppeleder i den kommende gruppe sammen med Tina (nederste billede).  Tina tilbyder uforpligtende individuelle samtaler med  alle unge der er interesseret i at være med den kommende gruppe for 19-25 årige som starter op i maj 2024.

Hold dig opdateret med vores nyhedsmail

Selvhjælp Fredericia-Middelfart

Sundhedshuset, Dronningensgade 97, bygning B 7000 Fredericia
Teglgårdsparken 17 - 5500 Middelfart
Tlf.: 72 10 67 73
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Man–tors kl. 9.00-13.00